over ons

over ons surfschool surfkaravaan ouddorpSurfKaravaan is uit onze passie voor het surfen en de surf lifestyle ontstaan. Wij, Tatiana & Robert hebben de surfschool opgezet omdat we het ontzettend leuk vinden om anderen op een enthousiaste en effectieve manier te leren surfen. Je ontwikkelen als surfer is een reis, je ervaart steeds nieuwe grenzen op het gebied van surfen, adrenaline, fitness en plezier. We begeleiden je hierbij graag. Vandaar de naam die we voor de surfschool hebben gekozen: SurfKaravaan. Het woord Karavaan is onderdeel van onze naam, omdat wij ervaren dat surfen meer is dan een sport. Als het surfvirus je te pakken krijgt, is het een reis door en voor het leven!

Onze Surfschool ligt 40 minuten onder Rotterdam, op het relaxte “strand derde blok” bij strandtent Iloon. Er loopt een brede zandbank en wij zijn de enige surfschool op deze surfspot dus het is nog lekker rustig in het water. Wat wij heel ook heel leuk vinden aan deze surfspot is dat er een rustplaats voor zeehonden is en het kan zijn dat tijdens je surfles een nieuwsgierige zeehond op een afstandje mee kijkt!

We verzorgen we surflessen, SUPlessen, coaching in binnen- en buitenland en uitjes voor groepen. En we hebben het handboek voor golfsurfers geschreven: De surf-ival gids. Ook voor advies over materiaal, golfvoorspellingen, fitness, surftrips of gewoon voor een lekker slap surfpraatje kan je uiteraard bij onze surfschool of op het bloggedeelte van de website Surf Talk terecht. Of kom lekker loungen bij onze surfhang-out, vinden we altijd gezellig!

Tot op het strand,
Robert, Tatiana en Storm de surfhond in opleiding

Surfschool Robert & TatianaVraag & Antwoord