Vrijgezellen stranddag

Vrijgezellendag surfenSurfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand van Ouddorp. 20 minuten van het nachtleven van Renesse. Beleef met de aanstaande bruid(egom) een fantastische vrijgezellendag én de kick van het surfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeur van SurfKaravaan geeft niet alleen een surfles of SUPles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, maar maakt ook heldhaftige actiefoto’s en een Hawaiiaans staatsieportret waarmee op de bruiloftsdag zeker indruk zal worden gemaakt.

Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p.
Les surfen of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p.
Combinatie workshop surfen en Stand Up Paddle boarden (3 uur): € 37,50 p.p.

De prijzen zijn vanaf 6 personen. Het surfen en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits, boards en natuurlijk de actiefoto’s. Reserveren is eenvoudig, bel 06 24911 360 of mail naar de datum van de vrijgezellendag en met hoeveel mensctiviteiten surfschoolsurfkaravaanen je komt feestvieren.

Ook mogelijk: dagvullend programma Het strand bij onze surfschool is aangewezen als gevaarlijke sporten zone. We kunnen de vrijgezellendag aanvullen met andere extreme sporten zoals powerkiten of blokarten. Heb je een meer relaxt programma voor ogen dan kan je kiezen voor een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Laat ons weten voor welke activiteiten je interesse hebt of wat je budget is, wanneer de vrijgezellendag is, met hoeveel personen je komt en we zullen een programma op maat inclusief prijzen opstellen.

Culinaire verwennerij
De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we je vrijgezellenfeest makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis. Wil je ’s avonds stappen? Renesse ligt op slechts 20 minuten afstand. Wil je zelf liever niet rijden? Ga in stijl en laat je rond rijden in een klassiek volkswagen surfbusje. Informatie daarover kan je bij ons opvragen

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten en afsluitbare opslag voor kleding en overige spullen.

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp