Vriendengroep

surfen met vriendenSurfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand van Ouddorp. 20 minuten van het nachtleven van Renesse. Beleef met zijn allen de kick van het surfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeur van SurfKaravaan geeft een surfles of SUPles die aansluit bij de dynamiek van jullie groep. Er is een rustplaats voor zeehonden op de zandbank dus wees niet verbaast als er een nieuwsgierige zeehond van een afstandje mee kijkt!

Workshop surfen, of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p.zeehond bij surfschool surfkaravaan
Workshop surfen, of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p.
Combinatie workshop surfen en Stand Up Paddle boarden (3 uur): € 37,50 p.p.

De prijzen zijn vanaf 6 personen. De surfles en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits en boards.  Reserveren is eenvoudig, bel 06 24911 360 of mail naar de datum van de dag en met hoeveel vrienden je komt.

Surfschool SurfKaravaan OuddorpOok mogelijk: dagvullend programma Het strand bij onze surfschool is aangewezen als gevaarlijke sporten zone. We kunnen de dag aanvullen met andere extreme sporten zoals bijvoorbeeld powerkiten. Heb je een meer relaxt programma voor ogen dan kan je kiezen voor een potje beachvolleybal, groeps beachfrisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Laat ons weten voor welke activiteiten je interesse hebt of wat je budget is, wanneer de vriendendag is, met hoeveel personen je komt en we zullen een offerte met programma op maat inclusief prijzen voor je maken.

Culinaire verwennerij De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we jullie dag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Bereikbaarheid: SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis. Wil je ’s avonds stappen? Renesse ligt op slechts 20 minuten afstand.

Faciliteiten We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten en afsluitbare opslag voor kleding en overige spullen.

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp