Kinderfeestje

Super drukke kinderen, een huilende jarige, taart op de bank en hoofdpijn…. De nachtmerrie van iedere ouder die een verjaardagsfeestje organiseert. Een goede voorbereiding kan veel ellende voorkomen. Een surffeestje ook. Wij maken van ieder verjaardagsfeest een onvergetelijk succes. Dit is niet erg moeilijk: kinderen vinden surfen super cool en zijn enthousiast om het te leren. Daarnaast hebben we door onze jeugdlessen uitgebreide evaring met kinderen en jeugd van 7-16 jaar. Zie het filmpje hieronder voor een impressie. Bovendien is de strandtent, strandtent ILOON, een uitstekende lokatie voor de ouders om tijdens de surfles te vertoeven!

kinderfeestje surfschool surfkaravaan ouddorp
De kinderfeestjes die wij organiseren zijn leeftijdsonafhankelijk, zolang alle deelnemers een zwemdiploma hebben. De surfinstructeur past de les aan aan de leeftijd van de deelnemers.  En natuurlijk wordt de jarige extra in het zonnetje gezet. Plezier is gegarandeerd. Door de warme wetsuits kunnen de lessen ook bij slecht weer doorgaan. Zijn de golven te groot of is er onweer, dan bieden we een alternatief programma aan.

Natuurlijk kan je je eigen slingers, ballonnen, taart & limonade meenemen om er op het strand een extra gezellige dag van te maken. Of je kan aansluitend met elkaar eten in Strandtent ILOON. Ook voor de taart kunnen ze zorgen.

Wat leren de kids?
– Veiligheid en regels van het golfsurfen
– Bewegingstechniek van het golfsurfen
– Surfboard onder controle houden in de golven
– Een golf pakken en er vanaf surfen!

Kinderfeestje 2,5 uur
Het kinderfeestje van 2,5 uur is opgebouwd uit de volgende elementen:
30 minuten: ontvangst, uitdelen wetsuits, omkleden
90 minuten: surfles
30 minuten: douchen & omkleden
Uitdelen van de surfverrassing.
Dit kinderfeestje kost: 17.50 pp. Dit is inclusief extra veilige surfboards, warme wetsuits en een cool surfkadootje. Minimaal aantal deelnemers is 6. Voor vragen of reserveren kan je bellen: 0624911360 of mailen naar

Kinderfeestje 4 uur
Het kinderfeestje van 4 uur heeft dezelfde opbouw as het kinderfeestje van 2,5 uur met extra 1,5 uur huur van:
– Skimboards
– Bodyboards
Dit kinderfeestje kost: 22.50 pp.

Meenemen:
– Zwemkleding
– Handoek
– Dikke trui en/of zonnebrand
– Plastic tasje voor natte kleding

Opties
In plaats van een golfsurfles kan er ook gekozen worden voor een longboard skateboarden, Banshee Bungee skimboarden, beachvolleybal, groeps beachfrisbee, strandjuttersgolf of de slackline.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis.

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten en afsluitbare opslag voor kleding en overige spullen.

Reserveren
Voor vragen of reserveren kan je Robert bellen: 0624911360 of ons mailen

Tot op het strand,
Robert, Tatiana & surfhond Storm

Bewaren