Familie stranddag

familie surfles surfschool surfkaravaan ouddorpFamilie SurfKaravaan
Als familie kennis maken met het golfsurfen of Stand Up Paddle boarden betekent gezamenlijk leren surfen en veel plezier hebben. De FamilieKaravaan is bedoelt voor (groot)ouders, ooms & tantes en kinderen. Het programma bestaat uit een workshop surfen van 1,5 uur of een echte surfles van 2 uur. Als de ouders dit willen, besteden we extra aandacht aan de wijze waarop kinderen kunnen worden geholpen bij het veilig verder oefenen van het surfen. De FamilieKaravaan is ook geschikt voor jongere kinderen. De enige vereiste is dat alle deelnemers een zwemdiploma hebben. De zandbank is een rustplaats voor zeehonden, dus je moet niet vreemd opkijken als er een zeehond op een afstandje nieuwsgierig meekijkt.

Prijzen
Workshop surfen, of Stand UP Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p.
Surfles, of Stand Up Paddle les van 2 uur: € 30,- p.p.
Workshop Surfen en Stand Up Paddle boardles (3 uur): € 37,50 p.p.
De prijzen zijn vanaf 6 personen. Het surfen en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits en extra veilige surfboards. Reserveren is eenvoudig, bel Robert 06 24911360 of mail ons  met informatie over de datum, het gewenste tijdstip en met hoeveel familieleden je wilt deelnemen.

Ook mogelijk: dagvullend programmactiviteiten surfschoolsurfkaravaan
Een ontspannen dag samen met de familie, jong en oud in ongedwongen sfeer, genieten van strand, zee, ruisende branding en lekker eten. Het ruime en rustig gelegen strand van Ouddorp met gratis parkeergelegenheid is de perfecte locatie. Het strand bij onze surfschool is aangewezen als gevaarlijke sporten zone. We kunnen de dag aanvullen met andere extreme sporten zoals bijvoorbeeld  powerkiten. Heb je een meer relaxt programma voor ogen dan kan je kiezen voor een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee, strandjuttergolf of beachyoga. Laat ons weten voor welke activiteiten je interesse hebt of wat je budget is, wanneer de familiedag is, met hoeveel personen je wilt deelnemen en we zullen een programma op maat inclusief prijzen opstellen.

Culinaire verwennerij
De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker relexen en borrelen. Hierdoor kunnen we de familiedag makkelijk aanvullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

familiestranddag surfschool surfkaravaan ouddorpBereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis.

Faciliteiten
We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten en afsluitbare opslag voor kleding en overige spullen.

Reserveren
Heb je nog vragen, wil je graag reserveren of overleg over een offerte? Bel Robert, 06 24911360 of mail ons .

Tot op het strand,
Tatiana, Robert en surfhond Storm

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp