Scholen

Veel scholen, van het lager tot het hoger onderdwijs, bieden hun leerlingen extra sportactiviteiten aan. Het is belangrijk dat deze sportactiviteiten aansluiten bij de beleving van de leerlingen. Onze ervaring is dat golfsurfen en andere zee- en strandsporten zowel jonge als oudere leerlingen aanspreken. Zie voor een impressie van een schoolprogramma bovenstaande video. Mocht deze niet afspelen, dan kan je het filmpje via deze link van het surfschool SurfKaravaan scholen programma bekijken.

Surfschool SurfKaravaan beseft dat alles staat of valt met professionele begeleiding. De SurfKaravaan leraar fungeert als rolmodel, wij hebben hier speciale aandacht voor. Vooral bij watersporten staat de veiligheid van de leerling op nummer 1, daarom werken we volgens internationaal erkende richtlijnen en materialen.

Er zijn uiteenlopende manieren hoe beweging op een leuke manier kan worden gestimuleerd. We hebben ervaring net het verzorgen van:
* Leerling kennismakingsdag
* Sportdag
* (Activiteit van) een schoolkamp
* Kennismakingsclinic tijdens de les lichamelijke opvoeding
* Mentoruitje afsluiting van schooljaar

Wij verzorgen de volgende activiteiten:ctiviteiten surfschoolsurfkaravaan
* Golfsurfen
* Stand Up Paddle boarden
* Longboard skateboarden
* Strandyoga
* Skimboarden
* Bodyboarden
* Slackline
* Skateboarden
* Strandjuttersgolf
* Beach volleyball
* Beach frisbee
* Strandvoetbal
* Powerkiten
* Blowkarten

Voor meer gedetailleerde informatie zie onze brochure Surfschool SurfKaravaan Ouddorp, Golfsurfen, sport- of kennismakingsdag voor scholen

Prijzen
De lessen zijn specifiek in te richten naar de wensen en budget. Zo hebben we een speciaal schooltarief van € 12,50 incl. btw per persoon voor een surfles van 1,5 uur. Deze prijs is inclusief de veilige softtop surfboards en warme wetsuits. Een gehele strandsportdag inclusief golfsurfen is al mogelijk vanaf € 19,50- p.p. inc. btw. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Faciliteiten
SurfKaravaan is gevestigd op het schone, ruime en rustige strand van Ouddorp: Strand 3e blok. Dit strand wordt zeer regelmatig bezocht door zeehondjes en ligt aan een prachtig duingebied. We beschikken over een eigen omkleedruimte, douche, toiletten en afsluitbare opslag voor kleding en overige spullen. In samenwerking met de strandtent kunnen we een lunch of lunchboxen verzorgen. Er is bovendien ruime gratis parkeermogelijkheid, ook voor bussen.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant.

Graag maken wij voor de school een programma op maat. Neem contact met Robert op via de mail contact@surfkaravaan of via de telefoon 06 24911360. Voor meer informatie zie de uitgebreide folder.

Tot op het strand!
Robert& Tatiana

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp