Bedrijfsuitje

Een ontspannen en inspirerende dag samen, in ongedwongen sfeer, om volop te genieten van strand, zee, ruisende branding en lekker eten. Voor een dagje weg met relaties, voor teambuilding of als bedrijfsuitje. Het ruime en rustig gelegen strand van Ouddorp 40 minuten onder Rotterdam op de kruising van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant is er uitermate geschikt voor.

Een greep uit het strandprogramma
De mogelijkheden voor jong en oud zijn oneindig. Van grensverleggende sporten zoals golfsurfen, stand Up Paddle boarden, blokarten en powerkiten, team sporten waarbij samenwerking centraal staat zoals strandjuttersgolf, ultimate-frisbee en beachvolleyball tot recreatieve activiteiten zoals sleepnetvissen en beach(lach)yoga. Voor een impressie bekijk het filmpje hieronder of check onze flyer

Culinaire verwennerij met weids uitzicht over zee
De gezellige, net achter de duinen gelegen, strandrestaurant ILOON is de perfecte locatie voor de culinaire kant van de dag. Voor een lunch, borrel, diner, BBQ of  een verzorgde vergaderlocatie kan je hier prima terecht. Andere culinaire wensen? Laat het ons weten!

Prijzen
Een surf workshop is al te boeken voor €25 per persoon vanaf 6 personen. Een complete stranddag met meerdere activiteiten voor €37,50 vanaf 10 personen. Voor een geslaagde bedrijfsdag is het echter belangrijk dat activiteiten op de bedrijfsdoelstelling van die dag, de mogelijkheden van de deelnemers en natuurlijk het beschikbare budget aansluiten. We nemen daarom graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Interesse? Neem contact met ons op via de mail: contact@surfkaravaan of via de telefoon 06 24911360.

Bereikbaarheid
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis en het terrein heeft voldoende plek voor bussen.

Tot op het strand!

Robert & Tatiana

surfen voor groepen surfschool surfkaravaan ouddorp