Groepen

surfschool surfkaravaan Ouddorp

Allereerst is SurfKaravaan een golfsurfschool. Dat is wat ons hart sneller doet kloppen. Wij verzorgen daarom voor groepen speciale workshops golfsurfen. Omdat wij echter zo’n schitterende locatie voor groepen tot onze beschikking hebben, bieden we ook andere activiteiten aan, zodat je samen van een lekkere lange strandag kan genieten.

Surfgerelateerde activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboard skateboarden en slack linen, maar ook teamsporten waarbij samenwerking centraal staan zoals powerkiten, strand juttersgolf, strandfrisbee en beachvolleybal. Wil je daarna met zijn allen ontspannen, of is niet iedereen even sportief, we verzorgen ook beachyoga.

Voor een groepsuitje met vrienden, een vrijgezellendag,
een familiefeestteam of bedrijfsuitje, het kinderfeestje, een schoolactiviteit of zelfs een echt surfkamp kan je op ons brede strand goed terecht. Ook voor groepen die bijzondere aandacht nodig hebben, is ons relaxte strand trouwens de perfecte plek. Klink op de link voor het betreffende uitje voor meer informatie en prijzen.

Heb je vragen of wil je reserveren, bel met Robert: 06 24911360 of mail ons 

Van activiteiten op het strand krijg je natuurlijk trek. Je kan de culinaire kant van je dag laten verzorgen door de naast ons gelegen gezellige strandtent ILOON. Je kan zelf contact opnemen met Ilona, maar wij kunnen het ook voor je regelen als daar je voorkeur naar uit gaat.

We zien je graag op het strand om er een onvergetelijke dag voor je van te maken!

Tatiana en Robert