Surfkamp groepen

Surfschool SurfKaravaan OuddorpOp surftrip naar Ouddorp met je klas, wat een origineel schoolkamp is dat wel niet!

Programma
Naar aanleiding van de doelstelling en het budget van de school maken we het programma. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit 1,5 of 2 uur surfles per dag, met of zonder een afsluitende surfwedstrijd waarbij er nog tijd is voor de door de school georganiseerde activiteiten. We kunnen het programma ook uitbreiden met verhuur van materiaal voor vrijsurfen, het verzorgen van surf theorielessen, of overige zee- en strandgerelateerde activiteiten zoals longboardskaten, beachgames of powerkiten waarbij het hele kamp door ons georganiseerd wordt.

Overnachting
Mocht je nog op zoek zijn naar een locatie om te overnachten dan kunnen we een volledig ingericht surfkamp voor je regelen. Dit kamp bestaat uit 1 persoonstenten, blokhutten voor begeleiders, een kook- en eettent en allerlei attributen zoals volleybalveld, indoboards en slacklines. Indien gewenst kunnen zelfs de maaltijden verzorgt worden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kan Robert bellen op 06 24911360 of ons mailen via We maken er graag een fantastisch kamp van!

Robert, Tatiana & surfhond Storm

foto's surfkamp ouddorp surfschool surfkaravaan scholen

 Surfen voor scholen Contact – De surfschool – Robert & Tatiana