Contact & zo

tatiana robert surfschool surfkaravaan

Het adres van de surfschool is:
Strand derde blok, Ouddorp, Naast strandtent ILOON
Tel: 06 24911360

http://www.facebook.com/SurfKaravaan

Vragen, lesboeken of groepsuitje reserveren
Heb je vragen over onze surfschool, of over andere dingen die met surfen te maken hebben of wil je een surfles, SUPles of groepsuitje boeken, stuur ons dan gerust een . Wanneer we zelf aan het surfen zijn kan het een paar dagen duren voordat je antwoord ontvangt aangezien de kleine surfdorpjes vaak geen internet hebben.

Kaartje Ouddorp

Klik voor routebeschrijving op het kaartje

Geopend 2017
14 april tot 1 oktober:
Weekenden & feestdagen
Nederlandse schoolvakanties
*Groepen kunnen buiten de openingsdagen binnen het seizoen reserveren.

Parkeren
Parkeren bij strand derde blok is gratis. Net als op elk onbe- waakt parkeerterrein: laat geen spullen achter en zet het dashboardkasje open.

Openingstijden
Hoe laat we open gaan en sluiten is afhankelijk van de golven en de lestijden. Je kunt altijd bellen om te vragen vanaf wanneer en tot hoe laat we een bepaalde dag op het strand aanwezig zijn. De vaste lestijden zijn:
13.00 – 15.00 Reguliere surfles
16.00 – 17.30 Jeugdles
Zie ook: lestijden en prijzen De pinautomaat houdt niet van zand, je kan bij ons daarom alleen contant betalen.

Routesurfschool surfkaravaan ouddorp contact
Route in Ouddorp: borden Strand derde blok volgen.
Navigatie; Groenedijk, Ouddorp of Goedereede afhankelijk van systeem. Pas op: navigatie systeem kan je via de vuurtoren en de Groeneweg sturen. Echter dit gedeelte van de Groeneweg is sinds kort een fietspad.

Vanaf Rotterdam over de A15 afslag 12, richting Hellevoetsluis
Op de N57 rijd je voorbij Hellevoetsluis en Goedereede.
Bij de rotonde bij Ouddorp ga je rechts af en volg je de borden stranden. Je rijdt dan over de Oosterweg en Vrijheidsweg.
Op de Vrijheidsweg ga je na camping de Klepperstee, bij het bord golfsurfschool / Strandtent Iloon na het fietspad, de tweede weg rechts af, naar de Groenedijk. Aan het einde van deze weg is het parkeerterrein van Strand derde blok. Wanneer je te voet het duinpad volgt kom je bij Surfschool SurfKaravaan en Strandtent Iloon uit.

Vanaf Zierikzee of Burgh-Haamstede over de Brouwersdam richting Ouddorp
Na de Brouwersdam ga je de 1e afslag links richting strand Vuurtoren. Zorg ervoor dat je niet helemaal naar strand Vuurtoren rijdt, maar rechts af de Vrijheidsweg op slaat. Borden Stranden Ouddorp volgen. Vervolgens de eerse links, bord strand derde blok volgen, naar de Groenedijk.  Aan het einde van deze weg is het parkeerterrein van Strand derde blok. Wanneer je het duinpad te voet volgt kom je bij Surfschool SurfKaravaan en Strandtent Iloon uit.

Tot op het strand!
Robert & Tatiana

KVK: 60368233
Bank : NL79ABNA0540188549

Bewaren

Bewaren